Ομπρέλες στο Ναύπλιο

Η πλειονότητα των παραθαλάσσιων μαγαζιών, εστιατορίων, καφετεριών, εκθεσιακών χώρων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων με ή χωρίς πισίνα στην πόλη του Ναυπλίου επιλέγουν συνειδητά τις ομπρέλες της επιχείρησης Ompreles Com εδώ και πολλά έτη.

Με εξέχουσες γνώσεις και εμπειρία στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση ομπρελών προσφέρουμε συστήματα σκίασης όπως τέντες τοίχου, διαχωριστικά, επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες σε όλη την Ελλάδα σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Ειδικότερα, στην πόλη του Ναυπλίου η εταιρία έχει αναλάβει να εξοπλίσει πολλή τουριστικά μαγαζιά με επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες και τέντες τοίχου.

Οι ομπρέλες μας αποτελούν μια αρκετά αξιόπιστη λύση, καθώς χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα σε κάθε καιρική μεταβολή. Είναι γεγονός ότι δεν φθείρονται και αντέχουν σε άσχημες συνθήκες καιρού όπως χιόνι, βροχή, υγρασία, υψηλή ηλικιακή ακτινοβολία, δυνατός αέρας.

Τα υφάσματα και πανιά είναι αδιάβροχα και ακρυλικά, ενώ παράγονται σε ποικίλλεις χρωματισμούς, για να βελτιώνουν αισθητικά τον ιδιωτικό σας χώρο, ενώ, παράλληλα να ταιριάζουν με τη φυσική ομορφιά του Ναυπλίου.

Στις διαφημιστικές ομπρέλες έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε λογότυπο επιθυμείτε για την καλύτερη προώθηση και ανάδειξη της επιχείρησής σας. Τα λογότυπα δεν ξεθωριάζουν χάρη στις σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης (ψηφιακή και μεταξοτυπία) που χρησιμοποιεί το άρτια τεχνολογικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Κατά μήκος του λιμανιού στο Ναύπλιο όλες οι παραδοσιακές ταβέρνες, πολυτελή ξενοδοχεία, μπαράκια, καφετέριες εξοπλίζονται με τις αδιάβροχες και αντιανεμικές ομπρέλες θαλάσσης, που αποτελούν ιδανική λύση για μέρη με υψηλή υγρασία κ δυνατούς ανέμους.

Κάθε ομπρέλα διαθέτει σκελετό που κατασκευάζεται από αλουμίνιο και σίδερο, μια ειδική σύνθεση για την αποφυγή της σκουριάς και της αλλοίωσης.

Τα αξεσουάρ, οι μηχανισμοί λειτουργιάς, καθώς και τα εξαρτήματα είναι εύχρηστοι, ενώ φτιάχνονται από υλικά υψηλής ποιότητας.

Η βάση στήριξης , ακόμη, ευθυγραμμίζεται τέλεια με την ομπρέλα. Αξίζει να σημειώσετε ότι η εγκατάσταση, η μεταφορά , αλλά και η αποψίλωση αποτελούν διαδικασίες πολύ εύκολες στη χρήση, πράγμα που τις καθιστά αξιόπιστες σε τουριστικά θέρετρα όπου οι χρόνοι εργασίας είναι αρκετά πιεστικοί.

Στην πόλη του Ναυπλίου έχουμε πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις και σε ιδιωτικούς χώρους (πισίνα, αυλή, κήπος, βεράντα, μπαλκόνι) εκτός από ξενοδοχεία, εκθεσιακοί χώροι, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπαράκια).

Η ομάδα μας με την υποστήριξη εξειδικευμένων τεχνικών ομπρέλας αναλαμβάνει να σκιάσει χώρους μικρής και μεγάλης χωρητικότητας χάρη στις ομπρέλες κάθε τύπου που παράγει (οκτάγωνες, τετράγωνες, βαρέως και ελαφρού τύπου).

Σας δίνει, επίσης, τα προϊόντα σκίασης σε τιμές κόστους. Δεν αποτελεί , λοιπόν, τυχαίο γεγονός ότι συνεργάζεται με τα πιο διάσημα εκθεσιακά κέντρα που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Το άψογο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα τόσο κοντά σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες της πόλης του Ναυπλίου, για να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή εύρεσης συστημάτων σκίασης. Οι ομπρέλες κάθε τύπου φθάνουν στο Ναύπλιο με απόλυτη ασφάλεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα προϊόντα σκίασης τοποθετούνται σε ειδικά κουτιά που αποτρέπουν κάθε αλλοίωση.