Επαγγελματικές ομπρέλες βροχής

Κατάλληλες ακόμα και σε καταιγίδες οι ομπρέλες βροχής που προορίζονται για επαγγελματική χρήση ξεχωρίζουν σε αρκετά σημεία από τις απλές.

Για πού είναι κατάλληλες οι ομπρέλες βροχής

Όταν ακούμε ομπρέλες βροχής ο νους μας πάει στις ατομικές ομπρέλες βροχής που έχουμε μαζί μας όταν ο καιρός είναι βροχερός.  Υπάρχουν όμως και επαγγελματικές ομπρέλες βροχής, οι οποίες είναι ένα είδος βαρέως τύπου ομπρέλας που προορίζεται για την προστασία εξωτερικών χώρων από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.  Καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες, είναι στιβαρές και μεγάλης αντοχής.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής με το αδιάβροχο ύφασμα που διαθέτουν, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προστατεύουν όλους τους εξωτερικούς χώρους.  Με μία επαγγελματική ομπρέλα βροχής οι καταστηματάρχες μπορούν να προστατεύσουν από τη βροχή ή ακόμα και από καταιγίδα τα προϊόντα ή τον εξοπλισμό τους που βρίσκονται εκτεθειμένα.  Εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ξενοδοχεία και resorts μπορούν με τις επαγγελματικές ομπρέλες βροχής να αξιοποιούν του εξωτερικούς τους χώρους ακόμα και όταν ο καιρός είναι βροχερός. Ακόμα και στην περίπτωση εγκατάστασης ομπρελών κήπου για μή επαγγελματική χρήση, συνιστώνται ιδίως σε περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλη βροχόπτωση όπως συμβαίνει στη Δυτική Ελλάδα.

Μία σημαντική ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών που θα βρούμε στις επαγγελματικές ομπρέλες βροχής, δίνουν πολλές δυνατότητες επιλογής για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη και να ταιριάξουν αρμονικά σε κάθε χώρο.  Η δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου ή και διαφήμησης πάνω στο ύφασμα της ομπρέλας βροχής της δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα και την κάνει μοναδική, ενώ ταυτόχρονα προβάλει την επιχείρηση και την κάνει ιδανικό μέσο για την προώθηση προϊόντων.  Ακόμα, διαφορετικοί τύποι από βάσεις δίνουν τη δυνατότητα στις επαγγελματικές ομπρέλες βροχής να τοποθετηθούν εύκολα σε οποιοδήποτε είδους έδαφος.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής, με την ικανότητά τους να διπλώνουν και να αποσπώνται από τη βάση τους, μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ομπρελών βροχής

  • Το αδιάβροχο ύφασμα είναι το κυριότερο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουν οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής.  Τα ανεξίτηλα χρώματα των υφασμάτων και ο στιβαρός σκελετός που διαθέτουν, κάνουν τις επαγγελματικές ομπρέλες βροχής ανθεκτικές στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες και στη φθορά του χρόνου.  Ο αεραγωγός ή καπέλο που διαθέτουν τις κάνει και αντιανεμικές, ενώ παράλληλα τους δίνει μεγάλη αντοχή σε δυνατούς ανέμους.
  • Οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχήματα. Οι τετράγωνες και οι οκταγωνικές είναι οι πιο συνηθισμένες, όμως μπορούμε να βρούμε στην αγορά και διαφορετικά σχήματα, όπως τρίγωνο για παράδειγμα.
  • Είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος μιας επαγγελματικής ομπρέλας βροχής.  Οι μεταχειρισμένες επαγγελματικές ομπρέλες βροχής είναι σαφώς πιο φθηνές, όμως η καλή τους κατάσταση και αξιοπιστία είναι δύσκολο να ελεγχθούν.

Για να συνοψίσουμε, οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής είναι ομπρέλες που μπορούν να προστατεύσουν όλους τους εξωτερικούς χώρους από βροχές ή ακόμα και καταιγίδες.  Η κατασκευή τους είναι στιβαρή, και τα ανθεκτικά υλικά με τα οποία κατασκευάζονται τους δίνουν τη δυνατότητα να αντέχουν στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.  Με ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε απαίτηση χώρου και γούστου.  Επιπρόσθετα, διαφορετικές βάσεις πάνω στις οποίες μπορούν να στερεωθούν οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής, τους δίνει τη δυνατότητα να καλύψουν όλους τους υπαίθριους χώρους, χωρίς να περιορίζονται από το έδαφος του χώρου.  Η δυνατότητα εκτύπωσης διαφήμησης ή οποιουδήποτε λογότυπου στο ύφασμα της ομπρέλας, την κάνει μοναδική και ταυτόχρονα προβάλλει την επιχείρηση.