Επαγγελματικές ομπρέλες κήπου

Οι επαγγελματικές ομπρέλες κήπου είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για το σπίτι ή το εξοχικό μας. Η χρησιμότητά τους δεν έγκειται μόνο στην προστασία από τον ήλιο ή την βροχή αλλά και στο γεγονός ότι μπορούν να διακοσμήσουν τον υπαίθριο χώρο όπου θα τοποθετηθούν. Στη χώρα μας δραστηριοποιούνται αμιγώς ελληνικές εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή συστημάτων σκίασης όπου μπορεί κάποιος να διαλέξει επαγγελματικές ομπρέλες κήπου ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για τις ομπρέλες κήπου είναι πολυεστερικό ή ακρυλικό και πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές  προδιαγραφές ποιότητας. Είναι αδιάβροχο, με υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και ανθεκτικό σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Σε μια επαγγελματική ομπρέλα κήπου μπορεί να αποτυπωθεί με ακρίβεια μία φωτογραφία ή ένα πολύπλοκο σχέδιο με τη μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης και η οποία ενδείκνυται για παραγωγή λίγων τεμαχίων λόγω χαμηλού κόστους. Αντίθετα για μεγάλες παραγγελίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η μεταξοτυπία πχ ( επαγγελματικές ομπρέλες θαλάσσης σε οργανωμένες παραλίες). Και στις δύο περιπτώσεις, η ζωντάνια του λογότυπου είναι μοναδική και ιδιαίτερα ανθεκτική στον ήλιο ή την βροχή.

Οι ομπρέλες κήπου διαθέτουν σκελετό αλουμινίου σε διάφορες αποχρώσεις και διαφορετικά μεγέθη που έχουν να κάνουν με τις διαστάσεις της ομπρέλας και τον χώρο που τοποθετούνται. Για τους ίδιους λόγους, η βάση της ομπρέλας κήπου ποικίλλει και συνοδεύει τον υπόλοιπο εξοπλισμό ώστε να παρέχει ασφάλεια και να εναρμονίζεται με τον υπόλοιπο χώρο. Ο εξοπλισμός των συστημάτων σκίασης, συνοδεύεται με θήκες προστασίας, φωτισμό Led και οικολογικά συστήματα θέρμανσης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται επίσης η υδρορροή, η οποία διώχνει άμεσα το νερό της βροχής και προσφέρει τα μέγιστα στην προστασία της ομπρέλας.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες κήπου διαφέρουν στην ποιότητα καθώς παρουσιάζουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές. Τις επαγγελματικές ομπρέλες τις χρησιμοποιούμε σε κοινόχρηστους κήπους για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλες, ξενώνες και άλλα καταλύματα. Επίσης σε οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης (ταβέρνα, ψησταριά, εστιατόριο, ουζερί, σνακ μπαρ, ζαχαροπλαστείο, καφετέρια, beach bar κ.α.) διαθέτει κήπο όπου η επαγγελματική ομπρέλα κοσμεί και ταυτόχρονα προσφέρει ίσκιο και δροσιά στους θαμώνες.

Οι ομπρέλες κήπου, είναι όλες αδιάβροχες, αντιανεμικές και κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά. Παράλληλα προσφέρονται σε φθηνές τιμές έτσι ώστε η αγορά τους να είναι εφικτή από όλο τον κόσμο.

Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, στόχος του κατασκευαστή είναι η δημιουργία μιας στιβαρής κατασκευής, εύκολη στη χρήση της που να προσφέρει άνεση, αποτελεσματικότητα και να μπορεί ο πελάτης να τη βρει σε οικονομικές τιμές.

Οι ομπρέλες κήπου που κατασκευάζονται στην Ελλάδα διατίθενται τόσο στην εγχώρια όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά και ξεχωρίζουν για την άριστη κατασκευαστική ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους.