Διαφημιστικές ομπρέλες

Οι διαφημιστικές ομπρέλες ανήκουν στην κατηγορία των επαγγελματικών ομπρελών και αποτελούν απαραίτητο συστατικό για επιχειρήσεις, καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες ζαχαροπλαστεία, beach bars και κάθε άλλο μαγαζί με εξωτερικό χώρο και τραπεζοκαθίσματα. Οι διαφημιστικές ομπρέλες χαρακτηρίζονται για τη μεγάλη αντοχή τους απέναντι στα ισχυρά καιρικά φαινόμενα όπως η ηλιοφάνεια, η έντονη βροχόπτωση, το χιόνι, ο αέρας ή το χαλάζι καθώς κατασκευάζονται από άριστα και ανθεκτικά υλικά ώστε να αντέχουν σε όλες τις καταπονήσεις του καιρού και στη φθορά του χρόνου. Είναι στιβαρές, σταθερές και μπορούν να είναι ακόμη και βαρέος ή υπερβαρέος τύπου διαφημιστικές ομπρέλες. Είναι φτιαγμένες με αεραγωγό στην κορυφή του κορμού τους ώστε να αντέχουν στα δυνατά μποφόρ του ανέμου καθώς και με πανιά, κλωστές και υφάσματα μεγάλης αντοχής που χαρίζουν πλήρη σκίαση και προστασία από τη βλαβερή UV ακτινοβολία του ηλίου.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα της προτίμησής σας τόσο για το ύφασμα της ομπρέλας όσο και για τον κεντρικό της άξονα ώστε να ταιριάζει απολύτως στον χώρο και στο περιβάλλον όπου θα εγκατασταθεί. Όλα τα μέρη της διαφημιστικής ομπρέλας όπως η βάση, ο κεντρικός άξονα, οι ακτίνες και το ύφασμα βάφονται με βαφές αδιάβροχες, ακρυλικές, ανεξίτηλες και αντιμουχλικές ώστε να χαρακτηρίζονται από αντοχή απέναντι στη θερμότητα, στην υγρασία, στη μούχλα, στη σκόνη, στη σκουριά και την αρμύρα. Οι διαφημιστικές ομπρέλες είναι εύχρηστες, άνετες, ασφαλείς, εγκαθίστανται εύκολα και ανοιγοκλείνουν με μεγάλη ευκολία. Χαρίζουν μεγάλη κάλυψη σε σκιά και διατίθενται σε πλήθος χρωμάτων, σχημάτων και διαστάσεων.

Στις επαγγελματικές διαφημιστικές ομπρέλες εκτυπώνεται ψηφιακά η στάμπα και το λογότυπο με το όνομα ή το logo της διαφημιζόμενης επιχείρησης ή κάποιου προϊόντος προς προώθηση ώστε να πραγματοποιείται οπτικά η διαφήμιση στους πελάτες του κάθε καταστήματος που τις χρησιμοποιεί. Η εκτύπωση του διαφημιστικού λογοτύπου πάνω στο ύφασμα της διαφημιστικής ομπρέλας πραγματοποιείται είτε με ψηφιακή εκτύπωση με μελάνια που αντέχουν στα καιρικά φαινόμενα δίχως να αλλοιώνονται και εκτυπώνονται με σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα είτε με μεταξοτυπία η οποία έχει το χαρακτηριστικό της μεγάλης αντοχής του λογοτύπου στη βροχή, στην ηλιοφάνεια κλπ.

Προσελκύστε μεγαλύτερη πελατεία χάρη στις διαφημιστικές ομπρέλες και διαφημίστε το όνομα της επιχείρησής σας, τα προϊόντα σας ή την εταιρείας σας πάνω στην ομπρέλα. Η υψηλή ποιότητα των διαφημιστικών ομπρελών σε σχέση με την οικονομική τιμή και την υψηλή αισθητική τους θα αφήσει εσάς και τους επισκέπτες σας πλήρως ικανοποιημένους.