Ομπρέλες βαρέως τύπου

Για πού είναι κατάλληλες οι ομπρέλες βαρέως τύπου

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου είναι ομπρέλες που απευθύνονται σε επιχειρηματίες, αλλά και σε ιδιώτες με ιδιαίτερες απαιτήσεις.  Πρόκειται για επαγγελματικές ομπρέλες στιβαρές, σχεδιασμένες να αντέχουν στα έντονα καιρικά φαινόμενα.  Η σκίαση εξωτερικών χώρων έχει γίνει πλέον απαραίτητη και οι ομπρέλες βαρέος τύπου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.  Καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, παιδότοποι και ταβέρνες, οπουδήποτε υπάρχει εξωτερικός χώρος με ανάγκη σκίασης, οι ομπρέλες βαρέως τύπου έρχονται να την ικανοποιήσουν.

Οι ιδιώτες μπορούν εξίσου να ωφεληθούν από τις ομπρέλες βαρέως τύπου.  Στον κήπο, στην βεράντα, στο μπαλκόνι, δίπλα στην πισίνα και όπου υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια και η ανάγκη για σκιά μεγάλη, μία ομπρέλα βαρέως τύπου μπορεί να δώσει τη λύση σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών δίνουν στις επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου τη δυνατότητα προσαρμογής τους σε κάθε ανάγκη και γούστο.  Επιπρόσθετα, μία ποικιλία από αξεσουάρ που προσαρμόζονται στον σκελετό τους, μπορούν να δώσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον χώρο με φωτισμό και μουσική.  Λάμπες LED και ηχεία προσαρμόζονται εύκολα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα και υποδοχές για τροφοδοσία ρεύματος.  Ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τον χειμώνα είναι η λάμπα υπέρυθρης ακτινοβολίας που προσφέρει θέρμανση με οικολογικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια και χρήμα.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέος τύπου μπορούν να δεχτούν στο ύφασμά τους οποιοδήποτε λογότυπο, δίνοντάς τους μοναδικότητα και χαρακτήρα.  Ακόμα, όταν η χρήση τους δεν είναι απαραίτητη, οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου μπορούν εύκολα να διπλώσουν για την εξοικονόμηση χώρου.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ομπρελών βαρέως τύπου

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών ομπρελών βαρέως τύπου είναι η στιβαρότητά τους και τα η αντοχή των υφασμάτων τους. Ο σκελετός τους, κατασκευασμένος από ειδικά κράματα αλουμινίου είναι εξαιρετικής αντοχής.  Τα υφάσματα τους είναι αδιάβροχα, με ανεξίτηλα χρώματα και σχεδιασμένα να προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία, δίνοντας την καλύτερη δυνατή προστασία.  Επιπλέον, στην κορυφή τους διαθέτουν αεραγωγό, ο οποίος δίνει στην ομπρέλα μεγαλύτερη αντοχή και επιπλέον στιβαρότητα όταν υπάρχει δυνατός άνεμος.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου είναι τηλεσκοπικές και διαθέτουν μηχανισμό ανάκλησης ώστε να διπλώνουν εύκολα.  Η ανάκληση μπορεί να είναι ημιαυτόματη ή χειροκίνητη, με τη βοήθεια μανιβέλας ή ενός συστήματος με σχοινί.

Διαφορετικές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι  επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου δίνουν την επιλογή σταθερής θέσης της ομπρέλας ή και δυνατότητα μετακίνησής της, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών του κάθε χώρου.

Μία μεγάλη ποικιλία σχημάτων όπως τετράγωνες, οκταγωνικές και εξαγωνικές, δίνουν τη δυνατότητα στις επαγγελματικές ομπρέλες βαρέος τύπου να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.  Επίσης, μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων θα μπορέσει να ταιριάξει ιδανικά με κάθε χώρο και να ικανοποιήσει κάθε γούστο.  Το λογότυπο που μπορεί να τυπωθεί στο ύφασμα κάνει την επαγγελματική ομπρέλα βαρέως τύπου μοναδική και της δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.