Ομπρέλες στη Μήλο

Η εταιρεία OMPRELES COM εξειδικεύεται στην κατασκευή και παραγωγή συστημάτων σκίασης υψηλών προδιαγραφών όπως επαγγελματικές ομπρέλες, διαφημιστικές ομπρέλες, τέντες τοίχου, διαχωριστικά. Χάρη στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις που έχουμε πραγματοποιήσει εδώ και 30 χρόνια είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστη εξυπηρέτηση και προϊόντα πρώτης ποιότητας.

Τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα όπως και αυτό της Μήλου εμπιστεύονται εδώ και αρκετά έτη τη στελέχωση των χώρων τους με ομπρέλες της εταιρίας REMI. Κατά μήκος του λιμανιού πολυσύχναστες καφετέριες, παραδοσιακά ταβερνάκια, εστιατόρια, πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ή χωρίς πισίνα, μπαράκια, εκθεσιακοί χώροι στελεχώνουν τους χώρους με τις ανθεκτικές και αδιάβροχες ομπρέλες .

Η εταιρία εγγυάται άψογη εξυπηρέτηση και πώληση ομπρελών σε τιμές αξεπέραστες. Η μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες που κατασκευάσουμε μπορεί να σκιάσει εκδηλώσεις  μικρής και μεγάλης χωρητικότητας.

Οι ομπρέλες, καθώς και οι τέντες τοίχου είναι κατάλληλες να στελεχώνουν ξαπλώστρες σε πλαζ, διότι εφοδιάζονται με τα καλύτερα υφάσματα και  πανιά της αγοράς. Τα υφάσματα παράγονται σε ποικίλα χρώματα, τα οποία δεν ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου και αντέχουν οποιαδήποτε καιρική κατάσταση (βροχή, δυνατός αέρας, υψηλές θερμοκρασίες του ήλιου, υγρασία).

Η μεταφορά και η εγκατάσταση ομπρελών θαλάσσης γίνεται πολύ εύκολα. Ιδιαιτέρως οι παραλίες στη Μήλο όπως Σαρακήνικο, Μύτακας, Αλογόμαντρα, Μαντράκια, Παπαφράγκας, Πολλώνια, Προβατάς, Τσιγκράδο, Φυριπλάκα, Αχιβαδόλιμνη, Παπικινού, Θειωρυχία, Γέροντας πλαισιώνουν τις παραλίες τους με αντιανεμικές και αδιάβροχες ομπρέλες παραλίας.

Οι μηχανισμοί λειτουργίας είναι πολύ εύχρηστοι και τελευταίας γενιάς που διευκολύνουν τη μεταφορά των ομπρελών από μια βάση σε άλλη, διαδικασία αρκετά χρήσιμη σε χώρους εργασίας που οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί. Κατασκευασμένοι από υλικά ανθεκτικά να αντέχουν σε κάθε κλιματολογική συνθήκη.

Οι επαγγελματικές και οι διαφημιστικές ομπρέλες κατασκευάζονται σε διάφορα χρώματα, ενώ η παραγωγή των σκελετών γίνεται από  ειδική μίξη αλουμινίου και σιδήρου, το οποίο αντιστέκεται στη σκουριά. Το κόστος παραμένει σταθερά χαμηλό σε όλη την περιοχή της Μήλου, είτε προορίζεται για χώρους εργασίας (εκθεσιακοί χώροι, χώροι εστίασης και αναψυχής ) είτε για ιδιωτικούς χώρους (αυλή, ταράτσα, κήπος, πισίνα, βεράντα, μπαλκόνι).

Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις στις ομπρέλες διατηρούν τη ζωντάνια τους και παραμένουν αναλλοίωτες εξαιτίας των σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων που εφαρμόζουμε (ψηφιακή εκτύπωση, μεταξοτυπία).

Μαζί με το ειδικό επαγγελματικό προσωπικό που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε την ομπρέλα εκείνη που ταιριάζει αρμονικά  με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας αποδίδοντας μεγάλη σημασία στον περιβάλλοντα χώρο ,αλλά και στις γραφικές ομορφιές της Μήλου, ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας μεταφέρονται στο νησί της Μήλου  είτε ακτοπλοϊκώς  είτε μέσω του κρατικού αερολιμένα MLO με απόλυτη ασφάλεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα, τοποθετημένα σε ειδικά κιβώτια μεταφοράς που δεν επιτρέπουν να υποστεί καμία αλλοίωση το προϊόν.