Ομπρέλες στη Μυτιλήνη – Λέσβο

Η κατασκευαστική ομπρελών Ompreles Com παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα συστήματα σκίασης όπως επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες, διαχωριστικά, αλλά και τέντες τοίχου εδώ και 30 χρόνια. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα κέντρα τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, ενώ πολυάριθμοι τουριστικοί προορισμοί όπως το νησί της Μυτιλήνης αποτελούν τους πιο έμπιστους πελάτες της.

Η εταιρία παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και τις καινοτομίες που συντελούνται στο τομέα των ομπρελών συμμετέχοντας ενεργά σε εκθέσεις διεθνούς φήμης. Για αυτό τον λόγο είναι σε θέση να παράγει όχι μόνο ομπρέλες σε τυποποιημένες διαστάσεις (ομπρέλες βαρέως τύπου και ελαφρού τύπου, τετράγωνες, πολύγωνες, στρογγυλές, οκτάγωνες ), αλλά να κατασκευάσει εξ ολοκλήρου την ομπρέλα εκείνη που ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας, αλλά και εναρμονίζεται αισθητικά με τις ασυνήθιστες ομορφιές της Μυτιλήνης.

Αποτελεί γεγονός πως πολλές από τις πιο διάσημες περιοχές της Μυτιλήνης  όπως ο Μόλυβος, η Αγιάσος, το Πλωμάρι, το Πέραμα εξοπλίζουν τα ξενοδοχεία τους, τις καφετέριες, τα μπαράκια, τις τοπικές ταβέρνες , αλλά και τα εστιατόρια τους με τις ανθεκτικές και αξιόπιστες ομπρέλες μας. Πρώτη επιλογή, ωστόσο, αποτελούν οι αδιάβροχες ομπρέλες θαλάσσης και για τις οργανωμένες παραλίες και τα beach bar  του νησιού όπως τα Βατερά, η Ερεσσός, το Πλωμμάρι, η Σκάλα Καλλονής, το Τάρτι, ο Μόλυβος, η Πέτρα, η Άναξος.

Κάθε ομπρέλα διαθέτει αξεσουάρ, υφάσματα, πανιά, βάση στήριξης, σκελετό και μηχανισμό λειτουργίας, τα οποία κατασκευάζονται από υλικά πρώτης κατηγορίας.

Τα  υφάσματα και τα πανιά βγαίνουν σε πληθώρα ακρυλικών χρωματισμών, για να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως αντέχουν σε κάθε καιρική κατάσταση (βροχή, μόνιμη έκθεση κάτω από τον ήλιο, υγρασία, χαλάζι, αέρας). Λαμβάνοντας υπόψη επομένως, την υγρασία που έχει το νησί της Μυτιλήνης καταλαβαίνουμε ότι οι ομπρέλες Ompreles Com αποτελούν την μοναδική και πιο αξιόπιστη λύση σκίασης.

Οι βάσεις στήριξης μπορούν να κατασκευασθούν σε πολλά χρώματα εκτός από τη συνηθισμένη λευκή απόχρωση. Η μεταφορά των ομπρελών όπως, επίσης, η εγκατάσταση και η αποψίλωση αποτελούν γρήγορες διαδικασίες, χάρη στην άψογη ευθυγράμμιση της βάσης.

Κάθε είδος ομπρέλας διαθέτει ειδικό σκελετό για την αποφυγή της σκουριάς, καθώς φτιάχνεται από ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου. Αντέχει σε κάθε καιρική συνθήκη (ισχυρή βροχή, δυνατός αέρας, υψηλή θερμοκρασία), ενώ μένουν ανέπαφα με το πέρασμα του χρόνου.

Σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της εταιρείας μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε λογότυπο θέλετε στις διαφημιστικές εταιρίες, για να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή  σας στο νησί της Μυτιλήνης. Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις εξαιτίας των σύγχρονων μεθόδων που χρησιμοποιούμε (ψηφιακή εκτύπωση, μεταξοτυπία) στις τυπώσεις, δεν φθείρονται με τον καιρό.

Είτε μέσω της ακτοπλοϊκής γραμμής είτε μέσω του αερολιμένα “Οδυσσέας Ελύτης” που διαθέτει το νησί της Μυτιλήνης, οι επαγγελματικές ομπρέλες φθάνουν στα χέρια σας σύντομα και με τον πιο ασφαλή τρόπο χάρη στα ειδικά κιβώτια μεταφοράς που έχει στην κατοχή της η εταιρεία.