Ομπρέλες στην Ίο

Η κορυφαία εταιρία κατασκευής OMPRELES COM εξαιτίας των υλικών πρώτης ποιότητας που χρησιμοποιεί στα συστήματα σκίασης όπως στις επαγγελματικές και στις διαφημιστικές ομπρέλες, τέντες τοίχου, διαχωριστικά και στις ιδιαιτέρα χαμηλές τιμές που τα παράγει, αποτελεί την πρώτη προτίμηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαράκια, πισίνες, αυλή, βεράντα, κήπος, μπαλκόνι.

Στην Ίο , όπου οι απαιτήσεις είναι φρενήρεις , η εταιρία διαθέτοντας πείρα 30 χρόνων στον τομέα των ομπρελών είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες ομπρέλες που αρμόζουν αισθητικά με το περιβάλλον σας, αλλά και με τη νησιώτικη καλαισθησία του νησιού της Ίου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Φημισμένες παραλίες της Ίου όπως η πλαζ Μαγγανάρι, ο Μυλοπότας, ο Κάλαμος, οι Χαμουλάδες, το Μανούσου, η Κουμπάρα, ο Παπάς, το Πικρί Νερό, οι Τρεις Εκκλησίες εδώ και αρκετά χρόνια επιλέγουν να σκιάσουν τους χώρους τους με τις αδιάβροχες και αντιανεμικές ομπρέλες θαλάσσης που κατασκευάζει η εταιρία OMPRELES COM. Η τεράστια γκάμα που παράγουμε ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε έκταση χώρου επιλέξετε.

Η κατασκευή των βάσεων είναι άρτια τεχνολογικά φτιαγμένη , ώστε να ευθυγραμμίζεται άψογα και με πολύ εύκολο τρόπο. Η απογύμνωση, η εγκατάσταση και η μεταφορά αποτελούν διαδικασίες μη χρονοβόρες, δεδομένου που τις κάνει εύχρηστες και ευχάριστες σε χώρους εργασίας. Ο μηχανισμός λειτουργίας των ομπρελών χρησιμοποιείται εύκολα, ενώ είναι ανθεκτικός σε κάθε καιρική μεταβολή (χιόνι, υγρασία, υψηλές θερμοκρασίες, βροχή, χαλάζι).

Τα χρώματα των υφασμάτων και των πανιών είναι ακρυλικά και ανεξίτηλα με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και στις κλιματολογικές συνθήκες. Χάρη στο άρτιο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στους ειδικές προτιμήσεις και στις τάσεις τους χώρους σας και να κατασκευάσουμε ομπρέλες της αρεσκείας σας.

Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών αποτελούν πλέον τον πιο μοντέρνο και αποτελεσματικό τρόπο να αναδείξετε και να προωθήσετε τις επιχειρήσεις σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να έχετε ως λογότυπο οτιδήποτε σχέδιο επιθυμείτε. Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και δεν ξεθωριάζουν εξαιτίας καμίας καιρικής αλλαγής όπως χιόνι, βροχή, υγρασία, ακτινοβολία του ήλιου, χαλάζι.

Κάθε ομπρέλα διαθέτει σκελετό φτιαγμένο από μια ειδική σύνθεση αλουμινίου και σιδήρου, η οποία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στον χρόνο για κάθε τύπο επιχείρησης στην Ίο και όλες τις Κυκλάδες.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και το site της εταιρίας OMPRELES COM, για να δείτε τις πολυάριθμες εγκαταστάσεις ομπρελών που έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί της Ίου. Στη διάθεσή σας είναι πάντα και οι εξειδικευμένοι επαγγελματικές που διαθέτουμε, για να σας ενημερώσουν αναλυτικά όχι μόνο για τις ειδικές τιμές ομπρελών που υπάρχουν αλλά και σε άλλα προϊόντα σκίασης ανά τακτές περιόδους, αλλά και για τα σχέδια, τη συντήρηση και την εγκατάσταση των επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες έρχονται στα χέρια σας άμεσα και γρήγορα με την ασφάλεια που προσφέρει η ακτοπλοϊκή γραμμή στο νησί της Ίου.