Ομπρέλες στα Ιωάννινα

Η εταιρία OMPRELES COM παράγει και σχεδιάζει παντός τύπου συστήματα σκίασης εδώ και 30 χρόνια. Αναπτύσσεται έντονα στο χώρο των ομπρελών  έχοντας ως στόχο την κατασκευή προϊόντων σκίασης υψηλών προδιαγραφών , αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας και ανάγκης. Παράγει ομπρέλες εξελιγμένου τύπου χάρη στα σύγχρονα  μηχανήματα τελευταίας γενιάς που διαθέτει η εταιρία εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα πριν φθάσουν στην αγορά.

Τα Ιωάννινα αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες πόλεις που φιλοξενούν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φοιτητές. Η OMPRELES COM διαθέτει έντονη παρουσία στα Ιωάννινα εξοπλίζοντας κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο με τις καλύτερες ομπρέλες της αγοράς σε τιμή κόστους.

Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με ή χωρίς πισίνα, ταβέρνες, εστιατόρια, φοιτητικά στέκια, εκθεσιακοί χώροι, καφετέριες δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία εξοπλίζοντας τους χώρους τους με τις ανθεκτικά συστήματα σκίασης της εταιρίας.

Η στελέχωση υπαίθριων χώρων με επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες και τέντες τοίχου αναδεικνύει  και βελτιώνει αισθητικά κάθε περιβάλλον. Χάρη στο άρτιο τεχνικό προσωπικό και στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε , μπορείτε να αποκτήσετε ομπρέλες σε όποιες διαστάσεις και χρωματισμούς επιθυμείτε. Η εταιρία είναι σε θέση να παράξει μια τεράστια ποικιλία από ομπρέλες (επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες, βαρέως και ελαφρού τύπου, τετράγωνες, οκτάγωνες, ομπρέλες θαλάσσης, ομπρέλες για καφετέριες), οι οποίες μπορούν να σκιάσουν κάθε μικρή ή μεγάλη επιφάνεια , από χώρους έκθεσης μέχρι κήπους, πισίνες, αυλή, βεράντα.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας βρίσκονται κοντά σας στην περιοχή των Ιωαννίνων, για να επιλέξετε ομπρέλες της αρεσκείας σας που να ταιριάζουν ιδανικά με τον ιδιωτικό σας χώρο όπως κήπος, πισίνα, βεράντα, αυλή, ταράτσα, μπαλκόνι.

Τα υφάσματα και τα πανιά από τα οποία κατασκευάζονται οι ομπρέλες είναι ανθεκτικά σε κάθε καιρική μεταβολή όπως χιόνι, βροχή, χαλάζι, ηλικιακή ακτινοβολία, δυνατός αέρας, υγρασία , ενώ μένουν άφθαρτα με το πέρασμα του χρόνου. Υπάρχουν , επίσης, ποικίλοι χρωματισμοί , ώστε να βρείτε άμεσα το χρώμα που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον σκίασης.

Ο σκελετός κάθε ομπρέλας κατασκευάζεται από αλουμίνιο και σίδερο, σύνθεση ειδική για την αποφυγή της σκουριάς. Αξίζει να θυμάστε ότι οι σκελετοί μπορούν να παραχθούν σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε.

Τα εξαρτήματα και οι μηχανισμοί λειτουργίας είναι ανοξείδωτα, ενώ η χρήση τους είναι πολύ εύκολη  και μπορεί να γίνει από τον καθένα. Η βάση σε κάθε ομπρέλα μεταφέρεται και ευθυγραμμίζεται με άμεσο τρόπο εξαιτίας των υλικών πρώτης κατηγορίας που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του.

Μπορείτε, επιπροσθέτως, να επιλέξετε οποιοδήποτε λογότυπο επιθυμείτε στις διαφημιστικές ομπρέλες για την καλύτερη και την πιο πρωτότυπη διαφήμιση της επιχείρησής σας στην περιοχή των Ιωαννίνων. Τα λογότυπα δεν επηρεάζονται από καμία καιρική και κλιματολογική συνθήκη , ενώ μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Η εταιρία OMPRELES COM βλέπει κάθε αλλαγή και εξέλιξη που πραγματοποιείται στο χώρο των συστημάτων σκίασης για αυτό τον λόγο παίρνει ενεργά μέρος σε πολυάριθμες εκθέσεις διεθνούς φήμης .