Ομπρέλες στην Εύβοια

Η εταιρεία OMPRELES COM εξειδικεύεται στην παραγωγή και στον εφοδιασμό κάθε τύπου συστήματος σκίασης όπως επαγγελματικές, διαχωριστικές ομπρέλες, τέντες τοίχου, διαχωριστικά σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως και στο νησί της Εύβοιας.

Χώροι εστίασης, ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ή χωρίς πισίνα, καφετέριες, χώροι έκθεσης  στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, αλλά και στην κυρίως χώρα της τη Χαλκίδα  συνεργάζονται εδώ και χρόνια με την εταιρία και εμπιστεύονται για την αγορά τους τις επαγγελματικές μας ομπρέλες.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει, η εταιρία OMPRELES COM εγγυάται την παραγωγή ολοκληρωμένων και σύγχρονων ομπρελών, αλλά και γενικότερα συστημάτων σκίασης με μεγάλη αντοχή στον χρόνο που δεν αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου και από καμία καιρική συνθήκη.

Οργανωμένες και πολυσύχναστες παραλίες της Εύβοιας όπως τα Λιχαδονήσια, η Χιλιαδού, ο Κάλαμος, το Βυθούρι, ο Άγιος Δημήτριος, ο Λιμνιώνας, το Πετάλι, το Μουρτερί, η  Κορασίδα, οι Ζάρακες προμηθεύονται αδιάβροχες ομπρέλες θαλάσσης σε ασυναγώνιστες τιμές.

Κάθε επαγγελματική ή διαφημιστική ομπρέλα διαθέτει ανθεκτικό σκελετό, ο οποίος δεν σκουριάζει εύκολα, αφού κατασκευάζεται από μια ειδική σύνθεση σιδήρου και αλουμινίου. Παράγεται σε πολλούς χρωματισμούς εκτός του λευκού χρώματος έχοντας ως στόχο να εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και να αναδεικνύει την παραδεισένια γοητεία της Εύβοιας.

Κάθε ομπρέλα διαθέτει αξεσουάρ, σκελετό, μηχανισμό λειτουργίας, βάση στήριξης, υφάσματα.

Κάθε ομπρέλα απαρτίζεται από ακρυλικά υφάσματα υψηλής ποιότητας, ενώ τα χρώματα τους είναι ανεξίτηλα. Δεν μεταβάλλονται από καμία αντίξοη καιρική συνθήκη, καθώς είναι πολύ ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και σε βροχή, χαλάζι, υγρασία, αέρηδες δυνατούς. Παραμένουν σαν καινούρια παρά τις αλλοιώσεις που αναπόφευκτα ο χρόνος προκαλεί. Η συντήρηση παρέχεται σε κάθε πόλη ή τουριστική περιοχή της Εύβοιας όπως Χαλκίδα, Κάρυστο, Αιδηψό, Ιστιαία, Κύμη, Ψαχνά, Νέα Αρτάκη, Αλιβέρι κ.α.

Το άψογο και καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να σας ενημερώσει για τη μεγάλη ποικιλία ομπρελών που παράγει έχοντας ως στόχο να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση που ταιριάζει είτε με τον ιδιωτικό σας χώρο (κήπος, μπαλκόνι, αυλή, πισίνα) είτε με την επιχείρησή σας. Άλλωστε, οι ομπρέλες κήπου είναι τόσο καλαίσθητες διαθέτοντας  μοναδικά σχέδια που εναρμονίζονται τέλεια με τη νησιώτική διάθεση της Εύβοιας.

Η βάση στήριξης κάθε ομπρέλας ευθυγραμμίζεται αβίαστα ενώ η εγκατάσταση και η μεταφορά της γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο. Ο σύγχρονος μηχανισμός λειτουργίας διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο της. Τα αξεσουάρ της ομπρέλας αποσπώνται γρήγορα και εύκολά, ενώ είναι ανοξείδωτα.

Χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους εκτύπωσης (ψηφιακή και μεταξοτυπία)  που έχουμε στη διάθεση μας, τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών μένουν αμετάβλητα στο πέρασμα του χρόνου. Πολυάριθμα μαγαζιά στη Χαλκίδα, αλλά και κατά μήκος του λιμανιού της Κύμης προωθούνται με έξυπνους τρόπους διαφήμισης εξαιτίας των πρωτότυπων λογότυπων που εκτυπώνονται στις διαφημιστικές ομπρέλες.

Στο νησί της Εύβοιας το προσωπικό μας εφεύρει μοναδικές λύσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους , αυλή, κήπος, βεράντα, μπαλκόνι, πισίνα επιθυμείτε να αναβαθμίσετε αισθητικά. Η μεγάλη ποικιλία ομπρελών που παράγουμε (επαγγελματικές, διαφημιστικές, βαρέως τύπου ομπρέλες, ελαφρού τύπου, τετράγωνες, πολύγωνες, τηλεσκοπικές) είναι σε θέση να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας.

Η εδραιωμένη αλλά και πετυχημένη παρουσία μας σε κάθε τοποθεσία της Εύβοιας (Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη, Αιδηψός, Βασιλικό, Κάρυστος, Μαρμάρι, Ιστιαία, Ερέτρια, Κύμη, Αλιβέρι, Ροβιές, Μαντούδι, Άγιος Νικόλαος, Λουτρά Αιδηψού, Μαλακώντα, Ψαχνά, Αγία Άννα, Λίμνη, Αμάρυνθος, Νέα Λάμψακος, Πολιτικά, Δροσιά, Βαθύ, Παραλία Αυλίδας, Λουκίσια, Μύτικας, Προκόπι, Ωρεοί, Μαγούλα, Οξύλιθος, Γυμνό, Καστέλλα, Αφράτι, Άγιος Ιωάννης, Φύλλα, Στύρα, Πισσώνας, Πήλιο, Άγιος, Ξυρόβρυση, Αυλωνάρι, Τριάδα, Νέος Πύργος, Λευκαντί, Κήρινθος, Πευκί, Κριεζά, Ασμήνι, Οκτωνιά) αλλά και στον Ελλαδικό χώρο, μας επιτρέπει να  δραστηριοποιηθούμε και στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα σκίασης μεταφέρονται στο νησί της Εύβοιας με απόλυτη ασφάλεια και σε σύντομο χρόνο οδικώς  ή μέσω της ακτοπλοϊκής   γραμμής.