Ομπρέλες στην Άνδρο

Η ομάδα τεχνικών και κατασκευαστών ομπρελών Ompreles Com εδώ και 30 έτη κατασκευάζει, εμπορεύεται, συνθέτει και προμηθεύει μια ποικιλία προϊόντων στα συστήματα σκίασης από διαχωριστικά, τέντες τοίχου, επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εφαρμογές και μοναδικές λύσεις σκίασης που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Η εταιρία έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από εγκαταστάσεις στο νησί της Άνδρου τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όπως σε πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, χώρους εστίασης και έκθεσης, μπαράκια, παραλίες, beach bar, καφετέριες όσο και σε ιδιωτικούς όπως μπαλκόνια, βεράντες, αυλή και κήπος.

Με τη πείρα 30ετών που διαθέτει η Ompreles Com στον τομέα της σκίασης, έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας , να αξιολογήσουμε τον χώρο σας και να σας προσφέρουμε τεχνολογικά προηγμένες ομπρέλες με μοναδικά και καλαίσθητα design, εύχρηστες  κατά τη διαδικασία ανοίγματος και κλεισίματος, κατασκευασμένες με υλικά υψηλής αντοχής σε κάθε καιρική συνθήκη.

Το νησί της Άνδρου αποτελεί έναν από τους κύριους πελάτες μας. Πολλές τουριστικές περιοχές όπως η χώρα, το Κόρθι, το Επισκοπειό, η Λαρδιά, τα Αηδόνια αλλά και οργανωμένες πλαζ όπως η παραλία του Αγίου Πέτρου, οι Αποθήκες, το Ατένι, τα  Άχλα, το Βιτάλι, το Μπατσί, το Νειμποριό, τα Πίσω Γιάλια, η Χρυσή Άμμος έχουν επιλέξει να περιβάλλουν τους χώρους τους με τις αξιόπιστες ομπρέλες θαλάσσης. Οι ομπρέλες παραλίας ταιριάζουν απόλυτα με το αρχέγονο κάλος της Άνδρου, ενώ συνδυάζονται άψογα με την αμμουδιά, τη θάλασσα και την παραλία.

Είναι γεγονός ότι κάθε επαγγελματική ομπρέλα προσφέρει την απόλυτη προστασία που χρειάζεται ο πελάτης από την ηλικιακή ακτινοβολία συμβάλλοντας, παράλληλα, με την αισθητική βελτίωση του υπαίθριου σας χώρου.

Κάθε επαγγελματική και διαφημιστική ομπρέλα έχει πολύ γερό σκελετό, ανθεκτικό σε κάθε  δύσκολη συνθήκη του καιρού όπως βροχή, υγρασία, χαλάζι, δυνατός αέρας, υψηλές θερμοκρασίες χάρη στην προηγμένη σύνθεση αλουμινίου και σιδήρου που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή. Οι τιμές σε κάθε τύπο ομπρέλας είναι ασυναγώνιστα χαμηλές σε σχέση με τα υλικά ανώτερης ποιότητας που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή τους.

Αποτελεί γρήγορη και εύκολη διαδικασία η συντήρηση, η εγκατάσταση και η μεταφορά των ομπρελών, με αποτέλεσμα να ταιριάζουν απόλυτα και με τις εργασιακές συνθήκες που υπάρχουν σε διάσημα τουριστικά θέρετρα όπως το νησί της Άνδρου όπου προσελκύουν πλήθος κόσμου κάθε χρόνο.

Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις δεν αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και μένουν σαν καινούριες χάρη στις τεχνολογικά σύγχρονες μεθόδους (ψηφιακή εκτύπωση, μεταξοτυπία) που εφαρμόζει η εταιρία. Τα λογότυπα των ομπρελών αποτελούν την καλύτερη και πιο σύγχρονη διαφήμιση για κάθε επιχείρηση στο νησί της Άνδρου.

Αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, για να ενημερωθείτε για τις προσφορές που παρέχουμε σε κάθε τύπο ομπρέλας, αλλά και να δείτε φωτογραφίες από όλα σχεδόν τα συστήματα σκίασης που παράγουμε. Για περαιτέρω πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της εταιρίας μας βρίσκονται σε θέση να σας απαντήσουν άμεσα και γρήγορα.