Ομπρέλες στην Αλεξανδρούπολη

Πολυάριθμες παραλιακές καφετέριες, παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαράκια, φοιτητικά στέκια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ή χωρίς πισίνα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης μας δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους παλιώνοντας κάθε χώρο τους με επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες, καθώς και με τέντες τοίχου για την άμεση εξυπηρέτηση, αλλά και για την υψηλή ποιότητα των ομπρελών σε τιμές κόστους.

Οι διάσημες παραλίες της Αλεξανδρούπολης όπως η παραλία της Αγίας Παρασκευής, της Κυανής Ακτής προτιμούν να σκιάσουν τους υπαίθριους χώρους τους με τις μοντέρνες και αντιανεμικές ομπρέλες θαλάσσης. Οι ομπρέλες που παράγει η Ompreles Com ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη σκίασης με τα σύγχρονα και καλαίσθητα συστήματα σκίασης που παράγει εδώ και δεκαετίες.

Η ανθεκτικότητα που χαρακτηρίζει τις ομπρέλες σε οποιαδήποτε καιρική μεταβολή (χιόνι, βροχή, υγρασία, χαλάζι, μόνιμη έκθεση στον ήλιο) τις φέρνει στην πρώτη επιλογή σε συστήματα σκίασης ακόμα και στους πιο απαιτητικούς αγοραστές. Τα υφάσματα και τα πανιά, επίσης, είναι αδιάβροχα και ακριλικά, ενώ μπορείτε να τα βρείτε σε πληθώρα χρωμάτων, ώστε να δημιουργούν μια απόλυτη αρμονία με την επιφάνεια σκίασης, αλλά και με τον ευρύτερο περιβάλλον της Αλεξανδρούπολης.

Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις δεν ξεθωριάζουν από τον ήλιο και δεν φθείρονται όχι μόνο με την πάροδο του χρόνου, αλλά και σε καμία αντίξοη καιρική συνθήκη. Αξίζει, ωστόσο, να θυμάστε ότι αποτελεί ένα αποτελεσματικό και μοντέρνο τρόπο για την προώθηση και την διαφήμιση της επιχείρησής σας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αλλά πρωτίστως και πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως ο σκελετός κάθε ομπρέλας δημιουργείται από ειδικό κράμα σιδήρου και αλουμινίου, όπου γαλβανίζεται , για να μην σκουριάζει εύκολα. Τα αξεσουάρ και οι σύγχρονοι μηχανισμοί λειτουργιάς είναι ανοξείδωτοι, ενώ η εγκατάσταση τους πραγματοποιείται ιδιαιτέρως εύκολα. Οι ομπρέλες ευθυγραμμίζονται άψογα χάρη στην άρτια κατασκευασμένη βάση στήριξης, ενώ η αναγκαία μεταφορά τους σε χώρους εργασίας τις κάνει ιδανικές εξαιτίας των πολλών ωρών εργασίας.

Επαγγελματικές ομπρέλες Αλεξανδρούπολης

Στην Αλεξανδρούπολη εκτός από ξενοδοχεία, καφετέριες, παραλίας, πλαζ, εστιατόρια και ταβέρνες, εκθεσιακούς χώρους, αλλά και κάθε είδους εξωτερική επιφάνεια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αισθητική βελτίωση των ιδιωτικών χώρων όπως αυλή, κήπος, πισίνα, βεράντα. Με τα πρωτότυπα σχέδια και χρώματα που διαθέτει κάθε ομπρέλα δεν θα θέλετε να φύγετε από το σπίτι σας!

Το άμεσα διαθέσιμο προσωπικό της εταιρίας μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει αναλυτικά για το κόστος και τα προτερήματα κάθε τύπου ομπρέλας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρόλα αυτά, μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας, στην οποία θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εγκαταστάσεις που έχουν υλοποιηθεί με επαγγελματικές ομπρέλες στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και τις προνομιακές τιμές που προσφέρει η εταιρία.

Οι ομπρέλες τοποθετούνται σε ειδικά αποθηκευτικά μέσα που εξασφαλίζουν ασφαλή μεταφορά. Τα προϊόντα σκίασης φθάνουν στα χέρια σύντομα είτε οδικώς είτε μέσω του κρατικού αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος”.