Χρώμα ομπρέλας για καλύτερη σκιά

Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει πολλούς πελάτες μας είναι τί χρώμα επαγγελματικής ομπρέλας πρέπει να επιλέξω. Το χρώμα της ομπρέλας είναι σημαντικό όχι μόνο από αισθητικής άποψης αλλά και γιατί είναι αυτό που ουσιαστικά θα μας προστατεύσει από τον ήλιο.

Για να επιλέξουμε σωστά το χρώμα της επαγγελματικής μας ομπρέλας θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ακριβώς το σημείο που θέλουμε να την τοποθετήσουμε. Σε περίπτωση που βάλουμε την ομπρέλα μας κάπου που σκιάζεται μερικώς από δέντρα τότε μπορούμε να επιλέξουμε πιο φωτεινά χρώματα, αντιθέτως αν βρίσκεται σε μέρος με πολύ φως τότε επιλέγουμε πιο ουδέτερα χρώματα.

Όμως και πάλι η επιλογή ανοιχτόχρωμου χρώματος δεν είναι σίγουρο πως θα μας προσφέρει περισσότερη δροσιά. Από τις λευκές και ανοιχτόχρωμες ομπρέλες περνάει ένα μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας ενώ αντιθέτως οι σκουρόχρωμες απορροφούν τις υπεριώδεις ακτινοβολίες καλύτερα κάτι που αυξάνει την αντηλιακή προστασία και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη δροσιά κάτω από την ομπρέλα.

Στη Ompreles Com χρησιμοποιούμε υψηλής αισθητικής υφάσματα με υψηλή αντηλιακή προστασία τα οποία βάφονται εύκολα με ανεξίτηλα χρώματα που δεν ξεθωριάζουν. Όλες μας τις ομπρέλες θα τις βρείτε σε οικονομικές τιμές ενώ διακρίνονται για το αξεπέραστο design και την ποιοτική κατασκευή τους.

Στο μεγάλο κατάλογο της εταιρείας μας θα βρείτε σίγουρα ένα χρώμα για την επαγγελματική ομπρέλα που θα ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας. Παράλληλα κατασκευάζουμε ομπρέλες κατά παραγγελία στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εσείς το χρώμα καθώς και να εκτυπώσετε κάποιο διαφημιστικό λογότυπο. Επιπλέον βρισκόμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε στην επιλογή του χρώματος που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας ενώ προσφέρει και την καλύτερη σκίαση.