Μπορώ να έχω ανοικτές τις ομπρέλες όταν βρέχει;

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας είναι αν οι επαγγελματικές ομπρέλες OMPRELES COM μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές ακόμα και κατά τη διάρκεια της βροχής. Παρότι ο κύριος σκοπός της ομπρέλας είναι να μας προστατεύσει από τις ακτίνες του ηλίου όλες οι ομπρέλες μας μπορούν να σας προφυλάξουν και από τις σταγόνες τις βροχής.

Θα πρέπει όμως να έχουμε υπόψιν πως η δυνατή βροχή που συνδυάζεται με δυνατούς ανέμους μπορεί να αναποδογυρίσει, να σκίσει και να καταστρέψει την ομπρέλα σας. Για το λόγο αυτό είναι καλό να μαζεύετε την επαγγελματική ομπρέλα σε περίπτωση δυνατής καταιγίδας ενώ αν σκοπεύετε να μην τη χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καλό να την αποθηκεύσετε σε κάποιο ασφαλές μέρος. Με τον τρόπο αυτό προστατεύετε το ύφασμα και τον σκελετό της ομπρέλας και αυξάνετε τη διάρκεια ζωής της.

Όλες οι ομπρέλες OMPRELES COM είναι κατασκευασμένες από υδρόφοβα υφάσματα, το οποίο σημαίνει πως απομακρύνουν τη βροχή με τη μορφή σταγόνας, όταν αυτή πέσει στην επιφάνειά τους. Όμως αν δεχθούν μεγάλη ποσότητα βροχής τότε η προστασία αυτή σταματάει να λειτουργεί και χάνεται η ικανότητα του υφάσματος να σας κρατάει στεγνούς. Μετά από κάθε βροχή φροντίστε να στεγνώσει καλά το ύφασμα της ομπρέλας πριν τη μαζέψετε για να μη γεμίσει η ομπρέλα σας μούχλα.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως σχεδόν όλοι οι τύποι ομπρέλας της εταιρείας OMPRELES COM μπορούν να παραμείνουν ανοιχτοί κατά τη διάρκεια της βροχής. Η εταιρεία μας προσφέρει, σε προσιτές τιμές, λύσεις για την προστασία από τον ήλιο και τη βροχή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κάθε τύπο ομπρέλας.