Ομπρέλες στην Πάτρα

Με πολυετή δραστηριοποίηση στον χώρο της ποιοτικής επαγγελματικής ομπρέλας στο ompreles.com μπορείτε να βρείτε λύσεις για η σκίαση οποιουδήποτε εξωτερικού ή υπαίθριου χώρου στην Πάτρα σε οικονομικές τιμές. Οι ομπρέλες μας ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητά τους, την αισθητική και το χαμηλό τους κόστος για αυτό και γίνονται ανάρπαστες για καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και όποιον άλλο χώρο χρειάζεται προστασία από τον ήλιο.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εταιρείας μας είναι η δυνατότητα που έχει, χάρη στην εμπειρία της, να προτείνει στους πελάτες της λύσεις για τον προστασία από τον ήλιο αλλά και τη βροχή ή το χαλάζι οι οποίες ταιριάζουν στο ύφος του καταστήματος και τον περιβάλλοντα χώρο (κήπο, αυλή κ.α.) δημιουργώντας μια ενιαία αισθητική εικόνα η οποία προσελκύει τους πελάτες σας στην Πάτρα.

Επαγγελματικές ομπρέλες – Πάτρα

Ο σωστός ίσκιος είναι πολύ σημαντικός για κάθε εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι και ειδικά στα τουριστικά και πολυσύχναστα μέρη, κήπους, παραλίες και πεζόδρομους της Πάτρας. Χάρη στις επαγγελματικές ομπρέλες μας μπορείτε να προσφέρετε ίσκιο στους πελάτες για στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς το καλοκαίρι. Μια σειρά από επιχειρήσεις προτιμούν τις φθηνές επαγγελματικές ομπρέλες μας και έχουν για αυτό πολλούς λόγους:

Η άρτια κατασκευή τους σκελετούς, της βάσης και των βραχιόνων εξασφαλίζουν τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση της ομπρέλας σε οποιοδήποτε σημείο της Πάτρας. Ο μηχανισμός για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας είναι ανθεκτικός και κατασκευασμένος από ποιοτικό πλαστικό το οποίο προσφέρει ευκολία στις κινήσεις. Η σωστή κατασκευή όλης της ομπρέλας εξασφαλίζει την ταχύτατη ευθυγράμμισή της, τη μεταφορά και την αποψίλωσή της.

Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με την αντοχή του σκελετού εγγυώνται πως οι ομπρέλες μας θα παραμείνουν λειτουργικές για πολλά χρόνια. Επιπλέον χάρη στην αντιανεμική κατασκευή τους παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στον αέρα και στους ανέμους που φυσάνε συχνά στο λιμάνι της Πάτρας αλλά και στις παραλίες του Ρίου και των γύρω οργανωμένων παραλιών.

Οι βαφές που χρησιμοποιούνται τόσο για τις ίδιες τις ομπρέλες όσο και για τα διαφημιστικά λογότυπα που τυπώνονται πάνω σε αυτές είναι υψηλής ποιότητας και δεν ξεθωριάζουν από τη βροχή και τον ήλιο. Επίσης ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου το οποίο δεν σκουριάζει εύκολα ώστε να χαίρεστε τις οικονομικές επαγγελματικές ομπρέλες στην Πάτρα για πολλά χρόνια.

Όλες μας οι ομπρέλες είναι διαθέσιμες σε διάφορους τύπους όπως τηλεσκοπικές, βαρέως ή ελαφρού τύπου για να ταιριάξουν στις ανάγκες του κάθε επαγγελματικού χώρου εστίασης στην Πάτρα, αλλά και για όποιον ιδιώτη χρειάζεται προστασία από τον ήλιο σε χαμηλή τιμή. Θα τις βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων (πολύγωνες, εξάγωνες κ.α.).

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις οικονομικές τιμές που έχουμε σε όλες μας τις επαγγελματικές ομπρέλες για τους επαγγελματίες της Πάτρας. Οι προσφορές που θα βρείτε σε όλα μας τα είδη είναι άκρως δελεαστικές και συμφέρουσες ενώ θα μείνετε σίγουρα ικανοποιημένοι από την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων μας.